Kostholdsveiledning

Vi lever i et samfunn med mye fokus på sunne leveregler, og vi blir presentert for den ene sunne dietten etter den andre. Og hva er egentlig sunt? Det snakkes om karbohydrater, proteiner og fett, og er det slik at vi skal spise mindre av det ene og mer av det andre?

Det kan være vanskelig å finne sin veg i denne jungelen av kostholdsråd. Det er dette vi setter fingeren på, og ønsker å hjelpe deg med. Gjennom kunnskap om ernæring, ulike matvaretyper og hvordan disse påvirker nettopp deg, jobber vi oss frem til et realistisk kosthold spesialdesignet for din kropp.

Det er slik, at det som er bra for meg ikke nødvendigvis gjelder alle andre. Dette handler om at kroppene våre toler ulike mengder av visse typer matvarer. I tillegg er det slik at noen elsker fisk, mens andre ikke kan fordra det. Da må vi finne alternativer som gjør at kroppen likevel får i seg det den trenger for å fungere optimalt.

Som kostholdveileder gir jeg deg med andre ord de nødvendige verktøyene og støtten du ønsker for å gjennomføre en kostholdsendring du vil klare å gjennomføre i en travel hverdag. Dette er en prosess som vi enten kan jobbe med individuelt, eller du kan melde deg på en av mine kurs.

Linda


Maxima Helse AS

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem!