Kiropraktorer flytter inn!

CHRISTER og TONJE som blir å finne her hos MAXIMA fra 2023. Vi er så hoppende glade for å få med disse to dyktige kiropraktorene på laget og mener at dette er gode nyheter for våre pasienter også!

Christer og Tonje har frem til nå vært å finne på BEVEO sine lokaler, men pakker med seg behandlings-benken og flytter inn til oss 01.01.2023. Her kan du bli litt mer kjent med Christer og Tonje: 

👇🏼🔹Christer er født og oppvokst i Skien og er bosatt der nå med samboer, barn og hund. Christer startet opp BEVEO med fysioterapeuten Ina Strand Aas. Christer er utdannet kiropraktor fra England ved Anglo European College og Chiropractic.

Som behandler er Christer trygg, allsidig og opptatt av at du som pasient skal føle deg sett, hørt og godt ivaretatt.

Christer sine spesielle interesseområder er: Rygg/nakke, krystallsyke, svimmelhet, kjeveleddsplager 

🔹🔹🔹🔹🔹Tonje er født og oppvokst i Seljord. Etter å ha vært bosatt i Oslo i mange år, har Tonje nå tatt med seg mann, to barn og flyttet til Bø. Tonje er utdannet kiropraktor ved Macquire University i Sydney.

Tonje brenner for kvinnehelse og har tatt flere kurs i denne retningen. Ellers er Tonje opptatt av å se hver enkelt pasient og tenke helhetlig, og bruker godt tid til å lytte til pasientene. Tonje samarbeider gjerne tverrfaglig med annet helsepersonell som fastlege, fysioterapeut osv.

Tonje sine spesielle interesseområder er: Mor/barn, bekkenplager, nakke/ryggsmerter, hodepine


CHRISTER TLF: 45394546

TONJE TLF: 41360298

Du kan også booke time via: https://www.beveo.no/

Vi ønsker CHRISTER & TONJE hjertelig velkommen til MAXIMA-familien. Vi gleder oss masse til de er på plass her på nyåret! 💙

Maxima Helse AS

Finn medlemskapet som passer deg!

Bli medlem!